RYLA-samlingen 2011 var en utrolig spennende og lærerik helg. Vi hadde veldig flinke foredragsholdere som lærte oss mye nyttig om lederskap og hvordan vi skal takle ulike situasjoner i en lederstilling. Blandingen mellom det teoretiske og praktiske på samlingen, gjorde at vi fikk «utfordret» oss selv på ulike områder innen lederskap. Jeg lærte mye om meg selv og om hvordan man skal opptre for å være en god leder. Blandingen av folk med ulike yrker og bakgrunn gjorde at samlingen ble enda mer lærerik og morsom. Det var interessant å høre om de forskjellige utfordringene man møter som leder i de ulike yrkene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk delta på RYLA 2011. Lærdommen fra samlingen drar jeg med meg videre i jobbsammenheng og andre sammenhenger hvor det handler om å lede og forholde seg til andre mennesker. I tillegg ble jeg kjent med utrolig mange hyggelige mennesker og vi hadde det veldig gøy!

Rikke Mæhle, prosessingeniør